لطفا شکیبا باشید ...

مدارک سفارت فنلاند

ترجمه ها بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حسابه ای جاری: کارکرد شش ماه اخیر

ب) سپرده­های بانکی

5) اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.          

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.