لطفا شکیبا باشید ...

مدارک سفارت یونان

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود. 

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

ج) نداشتن مهر ورود و خروج (مسافرت) قبرس ترک.

2) 6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.( حداکثر برای 6 ماه اخیر)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان لاتین با مهر بین‌الملل بانک

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه­ دار