لطفا شکیبا باشید ...

مدارک سفارت ژاپن

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری دارند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر توصیه می‌شود.

2) قطعه عکس 4/5 * 4/5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید و بدون عینک

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده‌های بانکی: قابل ذکر است گواهی حساب باید فارسی باشد (حتی ارقام) به همراه مهر شعبه، 2 امضاء، کد افراد امضاء کننده (2 نفر از افراد که حق امضاء دارند) و تاییدیه اداره امور بین‌الملل و مهر بین‌الملل بانک.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

7) برای فرزندان زیر 11 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.