لطفا شکیبا باشید ...

مدارک سفارت آفریقای جنوبی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک (تمامی صفحات)

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده­‌های بانکی

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

7) برای فرزندان زیر 18 سال ترجمه شناسنامه به انگلیسی در دو نسخه اجباری می باشد.(یک نسخه جهت ارائه به سفارت و دیگری هنگام ورود به کشور آفریقای جنوبی ارائه می‌گردد)

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه ­دار