لطفا شکیبا باشید ...

مدارک سفارت های سنگاپور، تایلند

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعه عکس 4 *6 رنگی و 3 قطعه عکس 4*3 رنگی  ،  تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد،  حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن و اصل و ترجمه سند ازدواج

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش  حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر  یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد)

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب)  سپرده­ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و  میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی  با مهر سازمان

ز) دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد

7)  اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی  همسر برای خانم­‌های خانه­ دار

با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.