مدارک مورد نیاز سفارت ویتنام

بنر پرواز در مقالات

تورهای بهار و تابستان 98

مهر ۹۷

مدارک مورد نیاز سفارت ویتنام

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه و کارت ملی یا تصویر واضح آنها

4) ارائه فقط یکی از موارد بانکی یا شغلی ذیل برای هر نفر کافی میباشد:

4-1) اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

* باید حداقل موجودی گواهی تمکن حساب بانکی برای هر نفر حداقل 100.000.000 ريال باشد.

4-2) اصل و ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی در سربرگ محل کار

* برای دانش آموزان و دانشجویان : اصل و ترجمه انگلیسی نامه اشتغال به تحصیل

* اصل مدارک مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار که بدون همراهی همسر به مسافرت می روند.

* تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین در سفارت جهت ارائه مدارک الزامی می‌باشد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها