مدارک مورد نیاز سفارت ویتنام

بنر پرواز در مقالات

فروش نوروز 98

مهر ۹۷

مدارک مورد نیاز سفارت ویتنام

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه و کارت ملی یا تصویر واضح آنها

4) ارائه فقط یکی از موارد بانکی یا شغلی ذیل برای هر نفر کافی میباشد:

4-1) اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

* باید حداقل موجودی گواهی تمکن حساب بانکی برای هر نفر حداقل 100.000.000 ريال باشد.

4-2) اصل و ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی در سربرگ محل کار

* برای دانش آموزان و دانشجویان : اصل و ترجمه انگلیسی نامه اشتغال به تحصیل

* اصل مدارک مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار که بدون همراهی همسر به مسافرت می روند.

* تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین در سفارت جهت ارائه مدارک الزامی می‌باشد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها