لطفا شکیبا باشید ...

مدارک سفارت آفریقای جنوبی

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

* ارائه ترجمه شناسنامه به انگلیسی برای افراد زیر 18 سال در 2 نسخه اجباری است یک نسخه جهت ارائه به سفارت و دیگری هنگام ورود به کشور آفریقای جنوبی ارائه می‌گردد.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 300،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­‌کنند، رضایت‌­نامه محضری الزامی است.

* ارائه ترجمه رضایت‌نامه به انگلیسی در 2 نسخه اجباری است یک نسخه جهت ارائه به سفارت و دیگری هنگام ورود به کشور آفریقای جنوبی ارائه می‌گردد.

7) ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.

عضو کانال تلگرام ایوار شوید