لطفا شکیبا باشید ...

مدارک سفارت صربستان

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی و داشتن 2 صفحه سفید روبه‌روی هم

2) 6 قطعه عکس 3/5 * 5/5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک‌، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه یا کپی واضح از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد یا کارکرد سه  ماه اخیر به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 50.000.000 ريال باشد.

5) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.

عضو کانال تلگرام ایوار شوید