مدارک سفارت کره جنوبی

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی.

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 5/4 *5/3 رنگی،  تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد،  حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش  حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر  یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد.)

   الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

   ب) سپرده ­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و  میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.          

   د) بازنشسته ­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

    و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

   ی) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   ز) دانش آموزان، دانشجویان، ( اصل  و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل )

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.  

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

  • ایوار را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

عضو خبرنامه ایوار شوید:

  • ارتباط با ما

    آژانس مسافرتی ایوار

    تلفن: 22011637

    فکس: 26200209

    کد پستی: 1967713656

    ساعت کار آژانس (9صبح تا 5 عصر)

    آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، برج سایه، طبقه سوم، واحد 8