مدارک مورد نیاز سفارت مکزیک

تورهای بهار و تابستان 97

آذر ۹۵

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

  • مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.
  • داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه سند ازدواج به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

5) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است وزمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر  یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد.)

  • حسابهای جاری: کارکرد شش  ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش شش ماهه سودبه زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 400.000.000 ريال باشد.

 6) اصل و ترجمه سند مالکیت.

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و 3 فیش آخر حقوق، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و 3 فیش آخر حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سه فیش آخر حقوق (‌سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
  • بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه 3 فیش آخر حقوق.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال‌، سمت و میزان حقوق دریافتی از شرکت مربوطه به همراه 3 فیش آخر حقوق (‌ سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات به همراه اساسنامه شرکت
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه 3 فیش آخر حقوق (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل  و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌­نامه محضری الزامی است.(رضایتنامه محضری نیاز  ترجمه نیاز دارد.)

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار

  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
  • کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه  A4 دارند. 

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها