مدارک مورد نیاز سفارت کوبا

بنر پرواز در مقالات

فروش نوروز 98

آذر ۹۵

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

لیست تور‌هایی که کوبا یکی از مقاصد آن‌هاست

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

   الف)مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

2) 4 قطعه عکس 4×3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه

4) اصل کارت ملی

5) اصل گواهی تمکن حساب بانکی و گردش یک ماهه حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

   * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 250.000.000ريال باشد.

6) اصل و کپی سند مالکیت

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

   ب) وکلا: پروانه وکالت

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی

   د) بازنشسته ­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

   ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی

   ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

   * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه برنامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار

   * ارائه اصل و ترجمه تعهد نامه محضری بشرح پیوست

   * حضور کلیه مسافرین در سفارت جهت مصاحبه و مجدداً پس از بررسی مدارک به منظور دریافت گذرنامه الزامی می باشد.

   * تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

   * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

   * چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقباً اعلام می­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.



متن تعهدنامه محضری:

اینجانب قصد سفر به کشور کوبا را بر اساس برنامه تور مسافرتی آژانس مسافرتی اسرا پرواز (ایوار) در را دارم و در طول مدت اقامت خود در آن کشور متعهد می گردم که هیچ گونه اقدام غیرتوریستی انجام نداده و پس از پایان مدت ویزا کشور کوبا را ترک و به ایران باز خواهم گشت.

 

برای خانواده‌ها، سرپرست خانواده بایستی به شکل زیر تعهدنامه محضری را ارائه نماید:

اینجانب به اتفاق خانواده خود شامل نفر و به اسامی (همسر) و و (فرزندان) قصد سفر به کشور کوبا را بر اساس برنامه تور مسافرتی آژانس مسافرتی اسرا پرواز (ایوار) در را داریم و در طول مدت اقامت خود در آن کشور متعهد می گردیم که هیچ گونه اقدام غیر توریستی انجام نداده و پس از پایان مدت ویزا کشور کوبا را ترک و به ایران باز خواهیم گشت.

لیست تور‌هایی که کوبا یکی از مقاصد آن‌هاست

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها