مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

بنر پرواز در مقالات

تورهای بهار و تابستان 98

آذر ۹۵

کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)

به روزرسانی شده در تاریخ ۱۱ اسفند ۹۷

لیست تور‌هایی که فنلاند یکی از مقاصد آن‌هاست

1) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی 

مدت اعتبار حداقل 6 ماه  از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

 ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعه عکس 4.5 * 3.5 رنگی،  تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) (عکس رتوش شده مورد قبول نمی‌باشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن همان حساب
  • گواهی تمکن برای سپرده­‌های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضا بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سه فیش آخر حقوق      

د) بازنشسته‌­ها: حکم بازنشستگی، سه فیش آخر حقوق

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت دارای مهر و امضا، با ذکر نام متقاضی، اطلاعات تماس با کارفرما، مدت  اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر  از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق، سابقه بیمه تامین اجتماعی

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی تغییرات و سابقه بیمه تامین اجتماعی

ز) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل (تایید ثبت نام در ترم و یا سال تحصیلی بعد)

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین  سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارد و همچنین افراد تک قیوم بایستی گواهی قیومیت رسمی ارائه دهند.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار

  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می­باشد.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از  بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقباً اعلام می‌گردد. 
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

لیست تور‌هایی که فنلاند یکی از مقاصد آن‌هاست

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها