مدارک مورد نیاز سفارت آفریقای جنوبی

بنر پرواز در مقالات

فروش نوروز 98

آذر ۹۵

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.

  •   مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  •   ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل شناسنامه

   * ارائه ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی در دو نسخه برای افراد زیر 18 سال اجباری می‌باشد (یک نسخه به همراه تائیدیه دادگستری و وزارت امورخارجه جهت ارائه به سفارت و نسخه بدون تاییدیه می‌بایست در فرودگاه همراه مسافر باشد.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی بانکی حداکثر 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

   * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 300،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی با ذکر تاریخ و هدف سفر به همراه اطلاعات کامل آدرس و تلفن محل کار و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی با ذکر تاریخ و هدف سفر به همراه اطلاعات کامل آدرس و تلفن محل کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

   * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری و کپی از صفحه اول گذرنامه والدین الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

   * ارائه ترجمه رضایت نامه محضری به انگلیسی به همراه تائید دادگستری و وزارت امورخارجه در دو نسخه اجباری می‌باشد یک نسخه جهت ارائه به سفارت و دیگری می بایست در فرودگاه همراه مسافر باشد.

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار.

  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می‌­باشد.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها