مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

بنر پرواز در مقالات

فروش نوروز 98

آذر ۹۵

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و درصورت لزوم باید به تایید دادگستری نیز برسند.

1) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی 

 الف) مدت اعتبار حداقل یکسال  از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

 ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 

2) 3  قطعه عکس 3.5 / 4.5 رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت همسفر بودن با همسر)

5) مدارک مالی شامل نامه تمکن به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک، گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه شخص باشد و گواهی سپرده بلندمدت در صورت وجود ( مدارک دیگری همچون گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه نیز می تواند تمکن مالی شما را نشان دهد). (زمان صدور مدارک بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد).

 * درصورت ارائه گواهی سپرده بلند مدت، ارائه گردش حساب چهار ماهه سود سپرده به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک الزامی می‌باشد.

 * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

6) اصل و ترجمه اسناد ملکی

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه کارکنان

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مهندسان : کارت و پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

د) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر با ذکر سفر به کانادا در آن و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

ه) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه سه فیش آخر حقوق، در صورت افزایش حقوق ارائه حکم افزایش حقوق بازنشستگی الزامی است.  

و) مشاغل غیردولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر با ذکر سفر به کانادا در آن و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

ز) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / پروانه بهره‌برداری / آگهی تاسیس /آخرین آگهی تغییرات / آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارکنان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک و گردش چهار ماهه حساب شرکت به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک

ح) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ط) دانش آموزان، دانشجویان : اصل نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه  کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

8)  برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه  مدارک شغلی  و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار

* تکمیل فرم مشخصات فردی و فرمهای مربوط به کانادا به صورت کامل و دقیق

* حضور مسافرین 14 تا 79 سال جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری الزامی می‌­باشد.

* حضور مسافرینی که طی 10 سال اخیر سابقه انگشت نگاری در یکی از مراکز انگشت نگاری سفارت کانادا را داشته اند الزامی نمی باشد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها