مدارک مورد نیاز سفارت پرتغال

بلیط هواپیما ایوار

بنر تبلیغاتی تورهای پاییز و زمستان 98

کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی یا پرتغالی دارند. (با تائیدیه دادگستری و امور خارجه)

به روزرسانی شده در تاریخ ۱۱ اسفند ۹۷

لیست تور‌هایی که پرتغال یکی از مقاصد آن‌هاست

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی 

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 

2) 3 قطعه عکس 4.5*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد و 70 تا 80 درصد عکس، چهره فرد باشد. حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 7 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن برای سپرده­‌های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضا بانک (ارائه گواهی تمکن به تنهایی مورد قبول نمی‌باشد.)
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، گواهی اشتغال به کار (با تاریخ صدور کمتر از یک ماه و خطاب به سفارت در تهران)، روی سربرگ رسمی سازمان دارای مهر و امضا، با ذکر نام متقاضی، اطلاعات تماس با کارفرما، مدت  اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و هدف از سفر از سازمان مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق، سابقه بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی

د) بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی، سه فیش آخر حقوق

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار (با تاریخ صدور کمتر از یک ماه و خطاب به سفارت پرتغال در تهران)، روی سربرگ رسمی شرکت دارای مهر و امضا،  با ذکر نام متقاضی، اطلاعات تماس با کارفرما، مدت  اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و هدف از سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق، سابقه بیمه تامین اجتماعی

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب /آخرین آگهی تغییرات / آگهی تاسیس و سابقه بیمه تامین اجتماعی

ز) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با مشخصات فوق به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل (تایید ثبت نام در ترم و یا سال تحصیلی بعد) و کارت دانشجویی

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی یا پرتغالی دارد. (ارائه مدارک هویتی والدین به همراه تاییدیه امضا آنها الزامی است.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
  •  حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می‌باشد.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 100,000,000 تومان در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقباً اعلام می­‌گردد.
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

لیست تور‌هایی که پرتغال یکی از مقاصد آن‌هاست

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها