از
14,990,000 تومان +
1,690 دلار
رزرو تور

نگاه کلی


مقاصد:

مانیل 3 شب
پالاوان 5 شب

خدمات

  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ترانسفرهای فرودگاهی و زمینی
  • اقامت در هتل ۵ ستاره با صبحانه
  • ویزا
  • بیمه مسافرتی
  • گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور

برنامه سفر

این برنامه سفر مربوط به آخرین توری می‌شود که اجرا شده است، بنا به دلایل مختلف ممکن است برنامه سفر تغییر کند

روز اول:

روز دوم:

روز سوم:

روز چهارم:

روز پنجم:

روز ششم:

روز هفتم:

روز هشتم:

روز نهم:

دیدگاه مسافران

0 دیدگاه
عالی خیلی خوب متوسط تقریبا ضعیف ضعیف
5

متن بررسی

متن پاسخ

تاریخ‌های اجرا

تاریخ شروع
تاریخ پایان
هتل
ایرلاین
قیمت
تاریخ شروع:
  • پنج شنبه
  • ۱۳۹۸/۱۲/۲۹
تاریخ پایان:
  • شنبه
  • ۱۳۹۹/۱/۹
9 روز
نام شهر
نام هتل
درجه هتل
  • 22:50تهران
  • 00:30دوحه
  • 02:35دوحه
  • 16:10مانیل
  • 18:15مانیل
  • 23:30دوحه
  • 00:55دوحه
  • 04:35تهران
  • هر نفر در اتاق ۲ تخته
  • 14,990,000 تومان + 1,690 دلار
  • هر نفر در اتاق ۱ تخته
  • 14,990,000 تومان + 2,590 دلار
  • کودک ۱۱-۴ سال با تخت
  • 11,990,000 تومان + 1,190 دلار
  • کودک ۴-۲ سال بدون تخت
  • 11,990,000 تومان + 790 دلار
  • کودک زیر دو سال
  • 99 دلار
  • سه تخته
  • 14,990,000 تومان + 1,690 دلار
شماره پرواز
ایرلاین
مبدا
مقصد
ساعت رفت
ساعت ورود
499
قطر ایرویز
تهران
دوحه
22:50
00:30
932
قطر ایرویز
دوحه
مانیل
02:35
16:10
933
قطر ایرویز
مانیل
دوحه
18:15
23:30
490
قطر ایرویز
دوحه
تهران
00:55
04:35
هر نفر در اتاق ۲ تخته
هر نفر در اتاق ۱ تخته
کودک ۱۱-۴ سال با تخت
کودک ۴-۲ سال بدون تخت
کودک زیر دو سال
سه تخته
14,990,000 تومان + 1,690 دلار
14,990,000 تومان + 2,590 دلار
11,990,000 تومان + 1,190 دلار
11,990,000 تومان + 790 دلار
99 دلار
14,990,000 تومان + 1,690 دلار
نام شهر
نام هتل
درجه هتل

مدارک مورد نیاز

کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)

1. اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی 

  • مدت اعتبار حداقل 9 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2. 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3. اصل یا کپی واضح از تمام صفحات شناسنامه

4. گواهی تمکن به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

  • باید حداقل موجودی برای هر نفر 100.000.000 ريال باشد.

5. اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی یا پروانه دائم پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر

د) بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه

و) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تاسیس یا آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر

ح) دانش آموزان، دانشجویان : اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

  • تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق
  • حضور کلیه مسافرین در سفارت الزامی می­باشد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.