تور کره جنوبی و ژاپن

Korean & Japanese Dream

از
6,690 دلار آمریکا
رزرو تور

نگاه کلی

تور کره جنوبی و ژاپن با ورود به شهر سئول آغاز می‌شود. از خانه آبی و پارک تفریحی اِورلند دیدن کنید و در لابه‌لای مغازه‌های بازار اینسادونگ، فرهنگ بومی مردم کره را بیابید. فراموش نکنید که بهترین منظره از شهر را می‌توانید از بالای برج سئول ببینید. سپس به جیجو بروید و در طبیعت ناب این منطقه روحتان را لبریز از آرامش کنید. در بالای کوه آتشفشانی سونگ سان به تماشای طلوع و غروب خورشید بنشینید و در آبشار چئون جی یئون غبار سفر را از چهره خود بشویید. بعد از آن به اوزاکا خواهید رفت که به لطف موقعیت مکانی مناسب و وجود راه‌های ارتباطی با نهرها و کانال‌های آبی که از روی آن‌ها، هزاران پل عبور می‌کند، شایستگی خود را برای گرفتن لقب «ونیز شرق» نشان داده است. بعد از بازدید از قلعه و آکواریوم اوزاکا که مهم‌ترین جاذبه‌های این شهر به حساب می‌آیند، به سمت کیوتو و کوبه رهسپار خواهید شد. در معبد فوشیمی ایناری قصر طلایی، فرهنگ ناب ژاپن را لمس کنید و در کوبه، پل آکاشی شما را به وجد خواهد آورد. حالا وقت سرازیر شدن به توکیو است، آن هم با قطار! توکیو با جاذبه‌های سنتی و مدرن خود، شما را به حیرت وا خواهد داشت. بعد از آن نیز نوبت به هاکونه می‌رسد، جایی که می‌توانید در دریاچه‌ی معروفش بهترین خاطره‌ی زندگی خود را رقم بزنید و دورنمای کوه فوجی، مهم‌ترین نماد کشور ژاپن را ببینید. بعد از همه‌ی این خاطرات لذت بخش، به سمت خانه رهسپار خواهید شد.


مقاصد:

سئول 3 شب
جیجو 2 شب
اوزاکا 4 شب
توکیو 5 شب

خدمات

  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ترانسفرهای فرودگاهی
  • اقامت در هتل ۵ ستاره با صبحانه
  • ویزای توریستی ژاپن و کره جنوبی
  • بیمه مسافرتی
  • گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور

برنامه سفر

این برنامه سفر مربوط به آخرین توری می‌شود که اجرا شده است، بنا به دلایل مختلف ممکن است برنامه سفر تغییر کند

روز اول: پرواز به سمت سئول

سفر ما از فرودگاه امام خمینی آغاز می‌شود. پس از گردهم آمدن کلیه همسفران و بازنگری مدارک، جهت انجام امور پرواز (دریافت کارت پرواز و تحویل بار) به سمت سالن ترانزیت حرکت می‌کنیم تا راهی فرودگاه اینچئون سئول شویم. پس از کنترل گذرنامه، ویزا و دریافت بار به همراه سایر همسفران و راهنما به هتل محل اقامتمان خواهیم رفت. در هتل پس از دریافت کلید اتاق‌ها و استراحتی کوتاه، اولین شامگاه ورودمان به سئول را با همراهی راهنما به گشتی کوتاه جهت آشنایی با پایتخت زیبای کره جنوبی خواهیم گذراند.

روز دوم: گشت شهری در سئول

امروز در گشتی تمام روز با همراهی راهنمای محلی از مهم‌ترین جاذبه‌های شهر سئول مانند قصر گئونگ بوک، مقر ریاست جمهوری معروف به خانه آبی، بازار سنتی اینسادونگ، برج سئول و همچنین روستای بوکچون هانوک دیدار می کنیم. در ادامه می‌توانیم برای استراحت به هتل بازگردیم یا سری به بازار‌های دوست‌داشتنی سئول نظیر نام دائمون و میونگ دونگ بزنیم.

روز سوم: روز آزاد و گشت اختیاری

امروز نیز پس از صرف صبحانه در گشتی تمام روز، ابتدا به شهر یونگین در نزدیکی سئول خواهیم رفت و بازدیدی خواهیم داشت از پارک دائه یانگ گئوم، بزرگترین شهرک سینمایی رو باز در کره جنوبی که حال و هوای فرهنگ سنتی کشور را به خوبی به بازدید کنندگان منتقل می کند. در ادامه به پارک تفریحی اِوِرلند می‌رویم تا در این سرزمین رویاها، خاطرات خوشی را در کنار خانواده و همسفران خود ثبت کنیم.

روز چهارم: پرواز به سمت جزیره جیجو

امروز از هتل به سمت فرودگاه گیمپو حرکت می‌کنیم تا طبق برنامه رهسپار  جیجو  شویم. در فرودگاه جیجو، پس از تحویل گرفتن بارها و قبل از ورود به هتل ابتدا ناهار را در یک رستوران محلی صرف خواهیم کرد و سپس در گشتی چهار ساعته از دهانه آتشفاشانی سئونگ سان و تپه سرسبز کوجی در منتهی الیه شرقی جزیره که صحنه فیلم برداری چندین فیلم و سریال مشهور کره‌ی بوده است بازدید می‌کنیم. در پایان گشت برای استراحت به هتل باز می‌گردیم.

روز پنجم: گشت جزیره جیجو

برنامه امروز به گشت کامل یک روزه در جیجو اختصاص دارد. امروز در یک گشت تمام روز از آبشار چئون جی یئون، باغ گیاه شناسی یئومیجی، قصر شیشه‌ای و صخره یونگ موری بازدید کرده و در پایان به هتل محل اقامت بازخواهیم گشت. در صورت داشتن وقت، می‌توانیم سری به محله سئون گواپ بزنیم و گشت خود را در جیجو کامل کنیم.

روز ششم: پرواز به سمت اوزاکا

 امروز کره جنوبی را ترک کرده و راهی ژاپن می شویم اما پیش از حرکت به سمت فرودگاه از آخرین ساعات حضور در جزیره زیبای جیجو نهایت استفاده را برده و به دیدار غار مان جانگ گول و پارک حفاظت شده هوئِری می رویم. پس از آن از جیجو به سمت اوزاکا پرواز خواهیم کرد. پس از تحویل گرفتن بارها برای استراحت به سمت هتل روانه می‌شویم تا خود را برای ماجراجویی روزهای آینده در یکی از توسعه یافته ترین کشورهای آسیا و جهان به خوبی آماده کنیم.

روز هفتم: گشت شهری در اوزاکا

در طول گشت امروز از قصر سلطنتی اوزاکا که از مهم‌ترین شاخصه‌های توریستی شهر است، منطقه تجاری اومِدا با آسمان خراش‌های بلندش و رصدخانه باغ معلق بازدید می‌کنیم. در ادامه سوار بر یکی از بزرگ‌ترین چرخ و فلک های جهان می‌شویم تا منظره‌ای بی‌نظیر از این شهر را نظاره‌گر باشیم. در طول این گشت پرماجرا همچنین از پارک نامبا، مراکز خرید منطقه آمریکامورا و منطقه توریستی و پر زرق و برق دوتونباری بازدید به عمل می‌آوریم و در پایان به هتل محل اقامتمان منتقل می‌شویم.

روز هشتم: گشت شهری در اوزاکا

امروز با یکی از زیباترین شهرهای ژاپن، پایتخت هزار ساله امپراطوری باستانی آن و دارنده گنجینه ای از میراث‌های ثبت شده جهانی یعنی شهر سحر انگیز کیوتو آشنا می‌شویم. در گشت امروز از مهم‌ترین و زیباترین آثار تمدن و فرهنگ غنی ژاپنی مانند معابد بودایی بسیار زیبای کیومیزو درا، قصر طلایی، معبد فوشیمی ایناری و همچنین جاذبه‌های طبیعی بی نظیر این شهر همچون دریاچه بسیار زیبای آراشی یاما دیدار کرده و با قدم زدن در جنگل های بامبو، به طور قطع خاطراتی به یاد ماندنی برایمان رقم خواهد خورد.

روز نهم: روز آزاد و گشت اختیاری

امروز پس از صرف صبحانه به دیدار سومین بخش کلان شهرِ «کئی هان شین» یعنی شهر کوبه می‌رویم. در این گشت از مهم‌ترین دیدنی‌های شهر مانند پل معلق آکاشی کایکو، محله چینی‌ها و بندرگاه دیدار کرده و با سوار شدن بر تله کابین روکو، گشتی مفرح بر فراز طبیعت زیبای اطراف شهر نیز خواهیم داشت.

روز دهم: حرکت به سمت توکیو

امروز صبح هتل خود در اوزاکا را به مقصد شهر توکیو، که با یک دنیا دیدنی چشم انتظار ماست ترک می‌کنیم. طی مسیر حدودا 500 کیلومتری اوزاکا به توکیو به لطف قطار سریع السیر «شین کانزن» تنها دو ساعت و نیم به طول می‌انجامد. در توکیو پیش از رسیدن به هتل در گشتی کوتاه از معبد میجی و خیابان هارایوکو دیدار کرده و در هتل، پس از دریافت کلید اتاق ها و استراحتی کوتاه، با استفاده از توضیحات راهنما با پایتخت بزرگ و زیبای ژاپن بیشتر آشنا خواهیم شد.

روز یازدهم: گشت شهری در توکیو

امروز صبح را با گشتی تمام روز در پرجمعیت‌ترین شهر جهان آغاز می‌کنیم. در این گشت از معبد بودایی آزاکوزا، خیابان ناکامیزه، خیابان گینزا، جزیره مصنوعی ادایبا، برج توکیو (بلندترین برج مخابراتی جهان) بازدید کرده و همچنین گشتی با قایق بر روی رودخانه سومیدا نیز خواهیم داشت.

روز دوازدهم: روز آزاد و گشت اختیاری

امروز با وقت آزادی که در اختیار داریم می‌توانیم با ثبت نام در یکی از برنامه‌های پیشنهادی راهنما از سایر جاذبه‌های دیدنی این شهر پرهیاهو و پرجاذبه دیدار کنیم. گشتی یک روزه در پارک تفریحی دیزنی لند می‌تواند یکی از گزینه‌های جذاب پیشنهادی باشد. بازدید از قصر امپراطوری ژاپن می‌تواند انتخاب دیگر ما باشد. لازم به ذکر است که برنامه‌های پیشنهادی راهنما، جزو برنامه ثابت تور نبوده و تعیین امکان پذیری و هزینه اجرای آن ها، بر عهده راهنما خواهد بود.

روز سیزدهم: گشت هاکونه و کوه فیجی

در چهارمین روز اقامتمان در توکیو، با یک گشت تمام روز با همراهی راهنمای محلی، به بازدید از منطقه هاکونه و یکی از معروف‌ترین چشم اندازهای جهان یعنی «کوه فوجی» خواهیم رفت. ابتدا در دریاچه آشی، لذت قایق سواری را تجربه خواهیم کرد سپس با استفاده از تله کابین (در صورت وجود شرایط جوی مساعد) صعودی خاطره انگیز بر فراز کوه فوجی خواهیم داشت و از مناظر زیبای دشت و کوه لذت برده و روز پرهیجانی را در دل طبیعتی آرامش بخش سپری خواهیم کرد.

روز چهاردهم: روز آزاد و گشت اختیاری

امروز با توجه به وقت آزادی که در اختیار داریم می‌توانیم با کمک گرفتن از پیشنهادات راهنما، نادیده‌های بیشتری از توکیو را ببینیم. پیشنهاد می‌کنیم سری به محله‌های جالب برای خرید بزنید و بعد از آن خودتان را به یک شام دلچسب در بهترین رستوران های توکیو دعوت کنید. در آخر شب هم می‌توانید سری به چهار راه پرتکاپوی شیبویا بزنید.

روز پانزدهم: پرواز به سمت تهران

سرانجام سفر پرخاطره‌ی ما به پایان رسید! پس از تحویل دادن اتاق‌ها با اتوبوس اختصاصی به سمت فرودگاه ناریتا حرکت می‌کنیم تا رهسپار تهران شویم. پس از عبور از بخش کنترل گذرنامه و دریافت بار در فرودگاه ایران، گذرنامه‌های خود را جهت ارائه به سفارت به راهنما تحویل می‌دهیم و با همسفران خداحافظی می‌نمائیم؛ هر چند می‌دانیم این خداحافظی چندان طولانی نخواهد بود زیرا همراه با سایر اعضای تور، برای سفر بعدی با ایوار برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

دیدگاه مسافران

10 دیدگاه
عالی خیلی خوب متوسط تقریبا ضعیف ضعیف
5

متن بررسی

متن پاسخ

تاریخ‌های اجرا

تاریخ شروع
تاریخ پایان
هتل
ایرلاین
قیمت
تاریخ شروع:
  • چهارشنبه
  • ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
تاریخ پایان:
  • پنج شنبه
  • ۱۳۹۹/۱/۱۴
15 روز
نام شهر
نام هتل
درجه هتل
  • 18:40تهران
  • 21:20دبی
  • 03:30دبی
  • 16:50سئول
  • 22:00توکیو
  • 04:15دبی
  • 07:45دبی
  • 10:25تهران
  • هر نفر در اتاق ۲ تخته
  • 6,690 دلار آمریکا + نرخ پرواز
  • هر نفر در اتاق ۱ تخته
  • 9,990 دلار آمریکا + نرخ پرواز
  • کودک ۱۱-۴ سال با تخت
  • 4,990 دلار آمریکا + نرخ پرواز
  • کودک ۴-۲ سال بدون تخت
  • 3,290 دلار آمریکا + نرخ پرواز
  • کودک زیر دو سال
  • 299 دلار آمریکا + نرخ پرواز
شماره پرواز
ایرلاین
مبدا
مقصد
ساعت رفت
ساعت ورود
980
امارات
تهران
دبی
18:40
21:20
322
امارات
دبی
سئول
03:30
16:50
319
امارات
توکیو
دبی
22:00
04:15
971
امارات
دبی
تهران
07:45
10:25
هر نفر در اتاق ۲ تخته
هر نفر در اتاق ۱ تخته
کودک ۱۱-۴ سال با تخت
کودک ۴-۲ سال بدون تخت
کودک زیر دو سال
6,690 دلار آمریکا + نرخ پرواز
9,990 دلار آمریکا + نرخ پرواز
4,990 دلار آمریکا + نرخ پرواز
3,290 دلار آمریکا + نرخ پرواز
299 دلار آمریکا + نرخ پرواز
نام شهر
نام هتل
درجه هتل
تاریخ شروع:
  • جمعه
  • ۱۳۹۸/۶/۱۵
تاریخ پایان:
  • شنبه
  • ۱۳۹۸/۶/۳۰
15 روز
نام شهر
نام هتل
درجه هتل
  • 23:40تهران
  • 00:15دوحه
  • 02:00دوحه
  • 16:55سئول
  • 22:20توکیو
  • 03:50دوحه
  • 08:00دوحه
  • 10:35تهران
  • هر نفر در اتاق ۲ تخته
  • 5,990,000 تومان + 6,190 دلار آمریکا
  • هر نفر در اتاق ۱ تخته
  • 5,990,000 تومان + 9,990 دلار آمریکا
  • کودک ۱۱-۴ سال با تخت
  • 5,590,000 تومان + 4,690 دلار آمریکا
  • کودک ۴-۲ سال بدون تخت
  • 5,590,000 تومان + 2,990 دلار آمریکا
  • کودک زیر دو سال
  • 1,990,000 تومان
شماره پرواز
ایرلاین
مبدا
مقصد
ساعت رفت
ساعت ورود
499
قطر ایرویز
تهران
دوحه
23:40
00:15
858
قطر ایرویز
دوحه
سئول
02:00
16:55
807
قطر ایرویز
توکیو
دوحه
22:20
03:50
482
قطر ایرویز
دوحه
تهران
08:00
10:35
هر نفر در اتاق ۲ تخته
هر نفر در اتاق ۱ تخته
کودک ۱۱-۴ سال با تخت
کودک ۴-۲ سال بدون تخت
کودک زیر دو سال
5,990,000 تومان + 6,190 دلار آمریکا
5,990,000 تومان + 9,990 دلار آمریکا
5,590,000 تومان + 4,690 دلار آمریکا
5,590,000 تومان + 2,990 دلار آمریکا
1,990,000 تومان
نام شهر
نام هتل
درجه هتل
تاریخ شروع:
  • سه شنبه
  • ۱۳۹۷/۱۲/۲۸
تاریخ پایان:
  • چهارشنبه
  • ۱۳۹۸/۱/۱۴
15 روز
نام شهر
نام هتل
درجه هتل
  • 18:40تهران
  • 21:20دبی
  • 03:30دبی
  • 16:50سئول
  • 21:20توکیو
  • 03:35دبی
  • 07:45دبی
  • 10:25تهران
  • هر نفر در اتاق ۲ تخته
  • 5,990,000 تومان + 6,790 دلار آمریکا
  • هر نفر در اتاق ۱ تخته
  • 5,990,000 تومان + 8,990 دلار آمریکا
  • کودک ۱۱-۴ سال با تخت
  • 5,590,000 تومان + 4,990 دلار آمریکا
  • کودک ۴-۲ سال بدون تخت
  • 5,590,000 تومان + 3,390 دلار آمریکا
  • کودک زیر دو سال
  • 990,000 تومان
شماره پرواز
ایرلاین
مبدا
مقصد
ساعت رفت
ساعت ورود
980
امارات
تهران
دبی
18:40
21:20
322
امارات
دبی
سئول
03:30
16:50
319
امارات
توکیو
دبی
21:20
03:35
971
امارات
دبی
تهران
07:45
10:25
هر نفر در اتاق ۲ تخته
هر نفر در اتاق ۱ تخته
کودک ۱۱-۴ سال با تخت
کودک ۴-۲ سال بدون تخت
کودک زیر دو سال
5,990,000 تومان + 6,790 دلار آمریکا
5,990,000 تومان + 8,990 دلار آمریکا
5,590,000 تومان + 4,990 دلار آمریکا
5,590,000 تومان + 3,390 دلار آمریکا
990,000 تومان
نام شهر
نام هتل
درجه هتل

مدارک مورد نیاز

«مدارک سفارت کره جنوبی» کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)

1) اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

  • مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 2 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 3 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی

4) اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 3 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 400،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از محل کار و کارت نظام پزشکی (پروانه دائم پزشکی اختیاری است.)

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی

د) بازنشسته­‌ها: حکم بازنشستگی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت با مهر و امضا، میزان حقوق دریافتی، سمت و تاریخ شروع به کار (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)

ح) دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
  • حضور مسافرین در سفارت الزامینمی‌باشد ولی در صورت درخواست سفارت، حضور فرد در سفارت به منظور مصاحبه الزامی می‌­باشد.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­‌ماند.
  • ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 100,000,000 تومان در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از  بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد. 
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

«مدارک سفارت ژاپن» کلیه مدارک علاوه بر ترجمه رسمی به زبان انگلیسی نیاز به تائیدیه دادگستری دارند (تاریخ این ترجمه‌ها نمی‌بایست بیشتر از سه ماه از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد.)

1) اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 2 قطعه عکس 4.5 * 4.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه (قابل ذکر است جهت گرفتن تایید شناسنامه داشتن مهر ثبت احوال در کنار نام همسر و فرزندان و برای متقاضیان بالای 15 سال ارائه شناسنامه عکس‌دار الزامی است.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (تاریخ صدور گواهی حساب بانکی نمی‌بایست بیشتر از 5 روز  از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر و تاریخ صدور آن نمی‌بایست بیشتر از 5 روز از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد.
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک (تاریخ صدور آن نمی‌بایست بیشتر از 5 روز  از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد.)
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی ممهور به مهر تاییدیه وزارت بهداشت

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی

  • ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی الزامی است. (جهت گرفتن تائیدیه دادگستری)

د) بازنشسته‌­ها: حکم بازنشستگی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت (جهت گرفتن تائیدیه دادگستری)

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تاسیس و آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار

ح) دانشجویان پسر: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل. جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائیدیه دادگستری لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود :

  • دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.
  • دانشجویان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می‌کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تایید دادگستری دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
  • کلیه مدارک شغلی و گواهی های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تایید ندارد.
  • حضور مسافرین در سفارت الزامی نمی باشد ولی در صورت درخواست سفارت، حضور فرد در سفارت به منظور مصاحبه الزامی می‌­باشد.
  • لازم به ذکر است، تمامی افرادی که سفرهای قبلی خود به ژاپن را از طریق دعوتنامه اقوام یا دوستان خود انجام داده‌اند، امکان درخواست ویزا توریستی ژاپن برای آنها وجود ندارد.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزدآژانس باقی می‌­ماند.
  • ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 100,000,000 تومان در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ اعلام می­‌گردد. 
  • لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.