مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

بلیط هواپیما ایوار

بنر تبلیغاتی تورهای پاییز و زمستان 98

کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)

به روزرسانی شده در تاریخ ۱۶ شهریور ۹۸

لیست تور‌هایی که مجارستان یکی از مقاصد آن‌هاست

1) اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه­‌های قبلی

  • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعه عکس 4.5 * 3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه (اصل و ترجمه شناسنامه سرپرست خانواده برای تمامی افراد الزامی است.)

  • تمامی شناسنامه‌ها علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارند.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حساب‌های جاری : کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضا بانک
  • ارائه همزمان گواهی تمکن و کارکرد حساب سه ماهه الزامی است.
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی به همراه سه فیش آخر حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا : پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته­‌ها : حکم بازنشستگی، سه فیش آخر حقوق

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوق

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

  • تکمیل  فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری VFS الزامی می­‌باشد.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
  • ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 100,000,000 تومان در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از  بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقباً اعلام می­‌گردد. 
  • لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

لیست تور‌هایی که مجارستان یکی از مقاصد آن‌هاست

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها