مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن

بلیط هواپیما ایوار

بنر تبلیغاتی تورهای پاییز و زمستان 98

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه رسمی به زبان انگلیسی نیاز به تائیدیه دادگستری دارند (تاریخ این ترجمه‌ها نمی‌بایست بیشتر از سه ماه از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد.)

به روزرسانی شده در تاریخ ۱۶ شهریور ۹۸

لیست تور‌هایی که ژاپن یکی از مقاصد آن‌هاست

1) اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 2 قطعه عکس 4.5 * 4.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه (قابل ذکر است جهت گرفتن تایید شناسنامه داشتن مهر ثبت احوال در کنار نام همسر و فرزندان و برای متقاضیان بالای 15 سال ارائه شناسنامه عکس‌دار الزامی است.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (تاریخ صدور گواهی حساب بانکی نمی‌بایست بیشتر از 5 روز  از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

  • حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر و تاریخ صدور آن نمی‌بایست بیشتر از 5 روز از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد.
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک (تاریخ صدور آن نمی‌بایست بیشتر از 5 روز  از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد.)
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی ممهور به مهر تاییدیه وزارت بهداشت

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی

  • ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی الزامی است. (جهت گرفتن تائیدیه دادگستری)

د) بازنشسته‌­ها: حکم بازنشستگی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت (جهت گرفتن تائیدیه دادگستری)

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تاسیس و آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار

ح) دانشجویان پسر: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل. جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائیدیه دادگستری لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود :

  • دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.
  • دانشجویان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می‌کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تایید دادگستری دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
  • کلیه مدارک شغلی و گواهی های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تایید ندارد.
  • حضور مسافرین در سفارت الزامی نمی باشد ولی در صورت درخواست سفارت، حضور فرد در سفارت به منظور مصاحبه الزامی می‌­باشد.
  • لازم به ذکر است، تمامی افرادی که سفرهای قبلی خود به ژاپن را از طریق دعوتنامه اقوام یا دوستان خود انجام داده‌اند، امکان درخواست ویزا توریستی ژاپن برای آنها وجود ندارد.
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزدآژانس باقی می‌­ماند.
  • ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 100,000,000 تومان در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­های بیشتر متعاقبا­ اعلام می­‌گردد. 
  • لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

لیست تور‌هایی که ژاپن یکی از مقاصد آن‌هاست

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها