مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن

بنر پرواز در مقالات

فروش نوروز 98

آذر ۹۵

* کلیه مدارک علاوه بر ترجمه انگلیسی نیاز به تاییدیه دادگستری دارند. ( تاریخ این ترجمه‌ها و تاییدیه‌ها نمی بایست بیشتر از سه ماه از تاریخ ارائه مدارک به سفارت باشد.)

لیست تور‌هایی که ژاپن یکی از مقاصد آن‌هاست

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۴.۵ * ۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه (قابل ذکر است جهت گرفتن تایید شناسنامه داشتن مهر ثبت احوال در کنار نام همسر و فرزندان و برای متقاضیان بالای 15 سال ارائه شناسنامه عکس دار الزامی است.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

   الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.

   ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

    * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تأیید مدارک شغلی) برای کلیه مشاغل الزامی است.

   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی ممهور به مهر تاییدیه وزارت بهداشت

   ب) وکلا: پروانه وکالت

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی

   * ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی الزامی است. (جهت گرفتن تائیدیه دادگستری)

   د) بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت (جهت گرفتن تائیدیه دادگستری)

   ج) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

   ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار

   ز) دانشجویان پسر: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

   * جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائیدیه دادگستری لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود:

   - دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.

   - دانشجویان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تایید دادگستری دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

   * تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

   * کلیه مدارک شغلی و گواهی های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تایید ندارد.

   * در صورت درخواست سفارت، حضور افراد در سفارت به منظور مصاحبه الزامی می‌باشد.

   * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

   * چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

لازم به ذکر است که تمامی افرادی که سفرهای قبلی خود به ژاپن را از طریق دعوتنامه اقوام یا دوستان خود انجام داده اند، امکان درخواست ویزا توریستی ژاپن برای آنها وجود ندارد.

لیست تور‌هایی که ژاپن یکی از مقاصد آن‌هاست

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها