مدارک مورد نیاز سفارت چین

بنر پرواز در مقالات

فروش نوروز 98

آذر ۹۵

1) اصل  گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه­‌های قبلی 

لیست تور‌هایی که چین یکی از مقاصد آن‌هاست

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن سه صفحه سفید

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.        

2) 4 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. (ارائه عکس گذرنامه و یا عکس مشابه آن الزامی می‌باشد.)

3) گواهی تمکن به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی سپرده برای هر نفر 400.000.000 ريال باشد.

4) اصل شناسنامه برای کسانی که مدارک مالی ارائه می دهند.

*تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

لیست تور‌هایی که چین یکی از مقاصد آن‌هاست

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها