مدارک لازم برای ویزای سنگاپور و تایلند - ایوار

مدارک سفارت های سنگاپور و تایلند

بنر پرواز ایوار

آذر ۹۵

مدارک مورد نیاز

لیست تور‌هایی که تایلند یکی از مقاصد آن‌هاست

  • 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

    الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

    ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

    2) 4 قطعه عکس 4*6 یا 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

    3) اصل یا کپی واضح از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

    4) اصل گردش حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 15 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

    الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

    ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

    * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 50.000.000 ريال باشد.

    *تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق

    لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

لیست تور‌هایی که تایلند یکی از مقاصد آن‌هاست

تورهای مرتبط

کاراکتر باقی مانده

دیدگاه ها