بهترین مکان های بازدید از فستیوال اوماتسوری در توکیو
- ملیکا علی مدد
- 1396/8/16
- 0 دیدگاه
شکوفههای درخت گیلاس به قدری معروف شدهاند که روی همتای زیبای ژاپنیاش سایه انداختهاند. دیدن شکوفههای آلو در اواخر فوریه که نشانی از شروع فصل بهار هستند، لذت وصفناپذیر سفر ژاپن به حساب میآیند.
سفر به شهر توکیو در تور ۱۵ روزه کره جنوبی و ژاپن
در زبان ژاپنی، اومه (ume) به معنای آلو است. گلهای قرمز، صورتی یا سفید این میوه تا اوایل ماه مارچ شکوفا نمیشوند. برخلاف شکوفهی آلو، انتهای گلبرگ شکوفهی گیلاس به دو قسمت تقسیم شده است. همچنین چندین شکوفهی گیلاس از یک غنچه جوانه میزنند، درحالی که فقط یک شکوفهی آلو روی یک غنچه سبز میشود. قبل از امپراطوری نارا (Nara)، هانامی (hanami) به معنای دیدن شکوفههای آلو بوده است. این سنت هنوز هم پابرجاست. در سفر به جاهای دیدنی توکیو، پایتخت ژاپن، فستیوال های ژاپن مثل شکوفههای آلو یا اوماتسوری (ume matsuri) را به هیچ وجه از دست ندهید.
۱. معبد یوشیما تنجین
این معبد به سوگاوارا نو میشیزانه (Sugawara no Michizane)، ادیبی که تبدیل به خدای تعلیم و آموزش در آیین شینتو شد، تعلق دارد. به خاطر اینکه معبد، فاصلهی چندانی با دانشگاه توکیو ندارد، جای تعجب نیست که دانش آموزان بسیاری به اینجا بیایند و برای قبولی در امتحانات ورودی دعا کنند. معبد یوشیما تنجین (Yushima Tenjin) با وجود مساحت کم، به داشتن شکوفههای آلو شهرت دارد و هرساله این رخداد را به همراه نمایشهای جذاب، مراسم حمل معبد متحرک شینتو - معروف به میکوشی (mikoshi) و غذاهای ژاپنی مختلف جشن میگیرد.پلکان خروجی معبد به سوی خیابان، که توسط درختان آلو احاطه شده منظرهای خیره کننده دارد.
۲. پارک هانگی
این پارک که در محلهی ستاگایا (Setagaya)، بر روی تپهی اومگائوکا (Umegaoka) از مکانهای دیدنی ژاپن، به معنی «تپهی شکوفه ی آلو» قرار دارد. از اسمش مشخص است باید انتظار چه چیزی را داشته باشید! با وجود کوچک بودن پارک هانگی (Hanegi Park) دارای ۶۵۰ درخت آلو است که مناسبترین مکان برای فستیوال اوماتسوری را فراهم میکند. در طول این فستیوال، هر آخر هفته، فروشندههای دورهگرد خوردنیهایی مثل کیکهای کوچک صدفی به اسم مادلن و ژله با طعم آلو می فروشند.
۳. باغ کویشیکاوا
در نزدیکی استادیوم معروف توکیو، باغی قرار دارد که همهی سال زیبایی خودش را حفظ میکند. باغ کویشیکاوا (Koishikawa Korakuen) با اینکه تاریخهای معینی برای فصل شکوفهی آلو دارد، اما فستیوالی به همراه غذا یا نمایشهای ویژه برگزار نمیکند. این باغ فقط جایی برای لذت بردن از عطر شکوفهها در آرامش و سکوت است. البته تعداد کم درختهای آلو، نباید مانعی از تجربهی این مکان زیبا شود.
۴. معبد کامیدو تنجین
حتماً میپرسید بازهم یک معبد دیگر با اسم تنجین؟ نکته اینجاست: همهی معابد تنجین ارتباطی با شکوفههای آلو دارند. کامیدو تنجین (Kameido Tenjin) بیش از 300 درخت آلو را در خود جای داده است. در میان این 300 درخت، درختی به نام گوکن نو اومه (Goken no Ume) وجود دارد که شکوفههایی به هردو رنگ قرمز و سفید میدهد. در میان این درختان هم پل قرمز قوس داری به چشم میخورد که منظرهی بی نظیری برای عکاسی به وجود آورده است.
۵. معبد اوشی تنجین کیتانو
این معبد شهرتش را مدیون درختان آلو با شکوفهی قرمز و درختان آلو شبیه بیدمجنون است. درطول فستیوال، روزهای شنبه میتوانید چای زنجبیل یا نوشیدنیهای دیگر بنوشید و روزهای یکشنبه هم از خوردن آلو خشک و شیرینی تهیه شده از آلو لذت ببرید. جالب است بدانید در آخرین یکشنبه فستیوال، بازدیدکنندگان میتوانند یک شاخهی کوچک شکوفه آلو به عنوان یادگاری داشته باشند. علاوه بر این، میتوانید هرچقدر که دوست دارید از آمازاکی تا سوپ میسو میل کنید.
۶. پارک شیبا
در اینجا میتوانید از شکوفههای آلو به همراه برج توکیو در پس زمینه، نهایت لذت را ببرید. ممکن است پارک شیبا (Shiba Park) با داشتن فقط 70 درخت آلو در مقایسه با سایر مکانها ناچیز به نظر برسد؛ اما آن را دست کم نگیرید. این جنگل کوچک در امپراطوری ادو (Edo)، به «جهان نقره فام» شناخته میشد که در عصر میجی (the Meiji) به این مکان انتقال یافت. در فستیوال پارک شیبا، بازدیدکنندهها میتوانند از اجرای موسیقی با ساز کوتو (koto) دیدن کنند یا به جشنواره چای با پرداخت ۳.۱۵ دلار ملحق شوند.
۷. شهر اُداوارا
اُداوارا (Odawara) در استان کاناگاوا قرار گرفته که فقط یک ساعت و نیم با قطار از توکیو فاصله دارد. فستیوال در منطقهای به نام «Soga Bessho Bairin» برگزار میشود که خانهی ۳۵هزار درخت آلو با نمایی از کوه فوجی است. تنوع و زیبایی این درختان به قدری زیاد است که احتمالا از خود فستیوال غافل خواهید شد. فستیوال شامل مراسم تیراندازی با اسب (yabusame)، نمایش شیرها، خطاطی سنتی ژاپن و سایر کنسرتهای موسیقی است.
{{totalCount}} دیدگاه